Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massasje og muskelterapiklinikken

Massasje og Muskelterapi

Hudpleie- Maria Åkerberg produkter

Massør MNMF

Registrert

Aslaug Minge

mobil 95 18 98 98

Massasje/muskulering

Muskuleringbehandling:

Muskulering er en behandlingsform som bygger på muskelmassasje med etterfølgende muskeltøyning.

Muskulering bidrar til å:

- løse muskelspenninger

- tøye bindevevskomponenter

- forbedre koordinasjon og presisjon

- øke muskelfleksibiliteten

- styrke muskulaturen

- øke leddenes bevegelsesomfang

- minske ømhet i muskulaturen 

Dette er en spesifikk behandlingsform der hver muskel eller muskelgruppe behandles hver for seg. Muskulering kan anvendes som en forebyggende (profylax) behandlingsform og som terapi i de tilfeller hvor muskulaturen og det øvrige bevegelsesapparatet har vært utsatt for visse typer av skader eller sykdommer. Metoden muskulering omfatter funksjonstest, behandling og eventuell trening. 

Første del av behandling er anamnese (helseopplysninger-oppbevares konfidisielt), så foretar vi funksjonstesting av muskelen(e) før vi går igang med massasje, tøyninger og triggerpunktbehandling. 

Historisk om Klassisk massasje/Swedish massage

Vanligvis benytter massøren en olje eller krem for å redusere friksjon og få en glidende bevegelse, men det brukes såpass lite at man samtidig får en tøyningseffekt av friksjonen som oppstår. Massasjeformen ble utviklet av Per Henrik Ling (1776-1839) som var gymnastikklærer i Sverige, derav navnet "Svensk massasje". Den nederlandske Johan Georg Mezger (1838-1909) satte de franske navnene på teknikkene og systematiserte massasjen slik vi kjenner den i dag. I Norge bruker vi vanligvis bare å omtale det som "Klassisk massasje" men i utlandet er det bedre kjent som "Swedish massage". Prøv en massasje hos en massør utdannet hos Axelsons Body Work School - godkjent av Norges Massørforbud, Norsk Massasjeterapeutforbund,

NNH med flere.

Axelsons Body Work School er Nordens største og eldste skole innen massasje og kroppsterapier. Axelsons har vært av stor betydning for utviklingen av Klassisk Svensk Massasje og har holdt kurs og utdannelser siden 1962.