Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massasje og muskelterapiklinikken

Massasje og Muskelterapi

Hudpleie- Maria Åkerberg produkter

Massør MNMF

Registrert

Aslaug Minge

mobil 95 18 98 98

 Velkommen til naturlig og økologisk velvære.

Økologisk hudpleie med Maria Åkerbergs produkter.

 Huden er en direkte avspegling av vår helse, och hudproblemer kan for mange bli en sterk motivator for å søke hjelp,da det bokstavlig talt sitter i ansiktet! Vår hud påvirker vårt selvbilde og selvfølese, og med økologisk hudpleie kan vi møte problemene med naturlige ingredisenser som cellene i kroppen vår forstår, på dette viset setter vi kort sagt igang kroppens celler til selvfornyelse fordi vi bruker råvarer fra naturen som lar huden fornye selv uten å stenge igjen med synteter som finnes i de fleste andre produkter på markedet.content. You can change my font, size, line height, color and more by highlighting part of me and selecting the options from the toolbar.

Hudproblemer begynner ikke nødvendigvis i ansiktet. Vår hud reflekterer ytre och indre stress, kost, mosjon og livsstil.  

Naturlig facelift - antistress.

Ansiktsmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.

Det vi tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Behandlingen er en kombinasjon av japanske, tibetanske og ayurvediske teknikker samt ansiktsrefleksologi. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles både hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. Blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang og ansiktet blir naturlig avslappet med friske roser i kinnnene. Dette er en helt fantastisk avstressende behandling!

Hudpleie

Hudpleie standard - dyp rens/maske med lett massasje 60 min 1200,-

Antistress 60 min- ansikt /skuldre bindevevsmassasje og soneterapi 1200,-

Antistress 100 min, dyp massasje ansikt, hodebunn og nakke, dyp rens og maske. kr  1750